Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

19o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β - Γ Κατηγορίας Ταολού


Η ομάδα του Flow άλλη μία χρονιά έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου στις 3 και 4 Μαρτίου 2018 στο κλειστό γήπεδο Πάλης στα Άνω Λιόσα!

Από τους 3 συλλόγους μας συμμετείχαν συνολικά 14 άτομα και αποσπάσαμε συνολικά σε 14 αγωνίσματα 12 Μετάλια εκ των οποίων 5 χρυσά , 3 ασημένια και 4 χάλκινα.

Ύστερα από την προετοιμασία που έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς όλοι οι αθλητές μας έμειναν ευχαριστημένοι με την επίδοσή τους και ευελπιστούμε κάθε χρόνο να έχουμε τις ίδιες επιτυχίες.

Επίσης οι Προπονητές των συλλόγων μας Μύρων Τορνεσάκης και Γρηγόρης Χριστοφορίδης συμμετείχαν στην ομάδα Διαιτησίας,ο Μύρωνας ως Επικεφαλής Κριτής στα Αγωνιστικά Ταολού και στο Ταιτσί το Σάββατο και ως Επικεφαλής Διαιτητής την Κυριακή.Ο Γρηγόρης ως Περιφερειακός κριτής και τις δύο ημέρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος η ροή και διεξαγωγή της διοργάνωσης ήτανε εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα και ενδέχεται το επίπεδο να ανέβει υψηλότερα.Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν λοιπόν στην οργανωτική επιτροπή της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.

Αναμένουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α κατηγορίας που θα δώσουμε μία δυναμική παρουσίαση και εκεί τον Μάιο!!!





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου