Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ομάδα επίδειξης- smart games.

                           
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση που ήταν η δεύτερη στην σειρά.
Κάθε Σάββατο οι σύλλογοί μας Flow,Studio71 και Α.Ο. Μπάλιος συγκεντρώνουν τους επίλεκτους αθλητές για να δημιουργηθεί η επίλεκτη ομάδα επίδειξης.
Το μοντέλο της προπόνησης είναι ένα καλό ζέσταμα με smart games που διαφέρουν κάθε φορά και μετά το πλάνο της προπόνησης που έχει ήδη οριστεί με στόχο η ομάδα να είναι πλήρως τεχνικά καταρτισμένη με βασικές σκιαμαχίες - ταολού τόσο σε γυμνά χέρια αλλά και σε όπλα.
Η καθοδήγηση είναι από τους εκπαιδευτές Μύρωνα Τορνεσάκη και Γρηγόρη Χριστοφορίδη.
Το νόημα της προπόνησης αυτής είναι οι αθλητές από τους διαφορετικούς συλλόγους μας να αναπτύξουν οικειότητα μεταξύ τους,να δοκιμάσουν τα όρια του ανταγωνισμού τους πάντα μέσα από παιχνίδι όπως πχ τα survivor gameς, την τρίλιζα,το μαντήλι και άλλα πολλά.Το κυριότερο όμως είναι μέσα από την σχέση που αναπτύσσεται να ξεπερνάνε τα όριά τους σε πολλούς τομείς και κυρίως τον ψυχολογικό.
                         

Βασικός στόχος αλλά και ιδέα δεν είναι μόνο η ενδυνάμωση και η εστίαση στην σκληρή προπόνηση.Αλλά ο κάθε αθλητής να αποφορτίζεται από την καθημερινότητά του που κυρίως έιναι το διάβασμα αλλά και πολλές θα έλεγα άλλες δραστηριότητες.
Μέσα από το μοντέλο που ακολουθούμε παρατηρούμε την ψυχολογία του κάθε ατόμου να αλλάζει θετικά και η απόδοση που θέλουμε να πιάσει ο ασκούμενος στο δεύτερο μέρος της προπόνησης,να την πιάνει με χαρά αλλά και αποτέλεσμα.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε την προπόνηση με πολύ γέλιο και τελειώνουμε πολύ ιδρωμένοι αλλά χαρούμενοι☺☺☺!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου